Mina lår

Idag blir det så där sjukt fint väder igen. Vilket betyder att det blir dålig bloggning idag igen ^^ Helger och fint väder är verkligen inte bra för den här bloggen :P

Så jag tänkte att ni kunde få roa er med att kolla på mina monsterlår medan jag solar ^^ Eller de var monsterlår innan, nu vet jag inte vad man skall kalla dem. Långt ifrån perfekta iaf.


Taadaaaa! Inte så illa för 2 månader ändå?

7 kommentarer:

illusion sa...

Man ser verkligen skillnad, bra jobbat! :D

Jackie sa...

Riktigt bra jobbigt! Fan vad duktig du är :D

Love sa...

Jaaa, man ser VERKLIGEN skillnad :)

thinspo sa...

Oj! Stor skillnad! Bra jobbat tjejen :D

My goal is thin sa...

Oj oj oj! Väldigt bra gjort! Grymt! Jag tycker dock att dina lår ser väldigt smala och fina ut som de är nu :)
Kram på dig.

J sa...

oj vad du är duktig! Skitbra jobbat!
Önskar att jag var lika duktig som du :)

Emma sa...

Bra jobbat? Vad är det ni snackar om?
Om du fortsätter kommer det bara bli värre, jag lovar. Jag har bara läst några av dina inlägg idag så jag vet inte något speciellt om dig men snälla du måste sluta för om du fortsätter kommer du bara må sämre.
Jag mådde verkligen riktigt dåligt innan, jag grät och grät över min kropp. Nu mår jag verkligen ännu sämre, jag gråter ännu mer och har ett riktigt helvete. Alla tjatar och det är svårt att gå upp i vikt, och att få i sig mer kalorier än vad man behöver. Jag känner att jag bara förstört en massa andras liv, mest min mammas. Men nu ska jag inte prata om det. Ville bara be dig att sluta, vet att det inte är lätt, men det är det rätta. Om du fortsätter kommer det bli sååå mycket värre och du tror mig kanske inte men jag VET att det är sant. Snälla. Tack.

Skicka en kommentar